Szórakozás

Csobot Adél: Nincs olyan, ami elvehetné a kedvünket egy újabb babától

Istenes Bence és Csobot Adél kisfia májusban született meg, a fiatal szülőkön mégsem látszódnak a kialvatlanság és lestrapáltság jelei. Sőt, a fiatal énekesnő állítja, a gyereknevelésnél számára nem is létezik természetesebb dolog.

Az ember tényleg azt gondolná, hogy ebbe bele kell tanulnia, meg meg kell szoknia, de én már az első naptól úgy éreztem, mintha mindig is ezt csináltam volna. Azért azt el kell mondanunk, hogy nagyon jó gyerekünk van. Már napok óta átalussza az éjszakát, pedig még csak két hónapos

– áradozott a Fókusznak Adél, aki már kapott kéretlen tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy hogyan kellene vagy nem kellene hordozniuk Natant. Éppen ezért jól kihangsúlyozta, hogy nagyon vigyáznak a gyerekre akkor is, amikor köztük alszik.

Sokszor alszik köztünk és nem, nem ütjök meg véletlenül sem, nagyon vigyázunk rá. Annyira jó érzés, miért fosztanánk meg magunkat ettől?

Az ineterjúból az is kiderült, hogy a páros már tervezgeti fejben az esküvőt, sőt az újabb baba is biztos pontként szerepel jövőbeni terveik között.

Szeretnénk még egy gyereket, persze, hogy szeretnénk. Nincs olyan dolog, ami elvenné a kedvünket ezzel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik