Szórakozás

Újabb koncertet mondott le Somló Tamás

Somló Tamás zenél (somló tamás, )
Somló Tamás zenél (somló tamás, )

Somló Tamás heteken belül másodjára került kórházba múlt csütörtökön. Már akkor bejelentette, hogy egészségi állapota miatt sajnos nem tudott ott lenni a színpadon most szombati fellépésén az óbudai Szentlélek téren.

Somló helyére sikerült egy neves zenészt szerződtetniük a szervezőknek: Karácsony János – szintén LGT-tag – tépte egy órán át a húrokat, de a fellépés előtt arra kérte a közönséget a Bors beszámolója szerint, hogy együtt szorítsanak Tamás felépüléséért.

A lap úgy tudja, hogy a zenész még mindig nincs jól. Somló Tamás lemondta már a legközelebbi nagy koncertjét is: Debrecenben lépett volna színpadra június ötödikén Az LGT legendái című grandiózus bulin. A csapat nemrégiben Sepsiszentgyörgyön, ötvenezer ember előtt zenélt.

Arról egyenlőre nem tudni, hogy az LGT-s ikon miért szorul orvosi kezelésre. Korábban azt mondta, hogy cukra miatt negyedévente havonta jár kivizsgálásra, cáfolta a tüdőrákról terjedő pletykákat, viszont elismerte, hogy a bélrendszerében találtak tumort, ami a kezelések hatására eltűnt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik