Szórakozás

Áll a bál Bangó Margit családjában

Lánya lopással vádolja a Kossuth-díjas énekesnőt, az unoka viszont a híres nagyi védelmére kelt. Mindezt pedig a Facebookon tették közzé.

Ahogy az eddig sem volt titok, Bangó Margit évek óta nagyon rossz kapcsolatban van lányával, Marikával, ellenben az Édes Életből is ismert unokájával, Tinával nagyon jó viszonyt ápol. Most pedig éppen a TV2 celebrealityjének egyik adása kapcsán keletkezett újabb botrány. Marika ugyanis hazugnak nevezte édesanyját,és közösségi oldalán osztotta meg sérelmét; azt állítva, az Édes Életben is szóba kerülő Elmegyek én a falumba című dalt nem édesanyja, hanem ő maga írta. Továbbá felszólította az énekesnőt, tartsa tiszteletben zeneszerzői munkásságát.

A harcias unoka azonban ezt nem hagyta szó nélkül: szerinte édesanyjának egy szava sem lehet, hiszen nagymamájától jogdíjat kap szerzeménye után. Így Emilio neje szerint  az egész cirkusz csak arra jó, hogy a család kevésbé ismert része is kapjon egy kis sajtónyilvánosságot. Tina édesanyja egyik barátját, a Facebookon kommentelő Terry Blacket sem hagyta ki a szórásból; neki többek közt ezt írta:

“Terry Blacknek, azaz Rácz Károlynak ezúton üzenem,hogy SÓSAVVAL mossa ki a száját mielőtt a Mama nevét a szájára veszi!!!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik