Szórakozás

Bangó Margit: Még egy csalódást nem élnék túl

Bangó Margit (Array)
Bangó Margit (Array)

Bangó Margit nem bánja, hogy magányos, és nem is szeretne férfit az életébe.

“Már megbékéltem az élettel így. Annyi fájdalom és csalódás ért, alkalmat sem adok arra, hogy valaki a közelembe férkőzzön. Kedvesen elutasítom. Még egy csalódást nem élnék túl. Vártam a mesebeli királyfira, el is jött kétszer-háromszor, de igazán nagy szerelem csak egy volt. A halála mindent eldöntött. Éle­temben igazán csak egyszer tudtam szeretni. Nehéz a mi világunk, ahol nagy a fény, ott nagy az árnyék is”

– mondta a Borsnak a Kossuth-díjas énekesnő, aki hozzátette: most szilveszterkor, ahogy minden évben, az éjfél az úton érte két fellépés közt.

“Mindig az autóban hallgatom a Himnuszt. Olyankor elfog a sírás, mert eszembe jut a szeretteim, szüleim, a testvéreim el­vesz­tése. Tizenegyen voltunk, csak hárman maradtunk a két hú­gommal. Ilyenkor átgondolom az életemet, és félek, mit hoz az új év. Remélem, egészséget, békességet, szeretetet az egész országnak. Az új esztendőben a rossztól meg kell szabadulni. Igazán a szívemben nem tudok haragudni senkire. Hirtelen haragú vagyok, de csak rövid ideig. Az Isten adja azt a szeretet, ami a szívemben van.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik