Szórakozás

Bangó Margit lánya édesanyja halálát várja

Az énekesnő unokája tálalt ki a családi viszály csúnya részleteiről.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, Bangó Margit és lánya, Marika évek óta nem beszélnek egymással. Az énekesnő unokája, Tina most az okokról is mesélt: állítólag akkor kezdődött minden, amikor Marika 15 évesen megszülte őt egy olyan kapcsolatból, ami a Kossuth-díjas énekesnő egész életét megbélyegezte. Marika azonban nem csak anyjának, lányának is csalódást okozott.

“Amikor pár évvel ezelőtt váltam, szükségem lett volna anyámék segítségére, anyagilag és lelkileg egyaránt, de ők nem engedték meg, hogy az akkor hatéves gyermekemmel hozzájuk költözzek. Abba a nagy házba, amelyet szintén a nagymamámtól, Margittól kaptak. Nagymamám viszont tárt karokkal várt” – mesélte a Borsnak Tina, aki arról is beszámolt, hogy anyja már most az örökségre feni a fogát.

“Évek óta a mama halálát várják, mert ő a házát még életében az anyám nevére íratta. Már most azt halljuk, azon tanakodnak, ha Margit mama meghal, akkor engem hogyan tesznek majd ki a két gyerekemmel az utcára. Én négy éve nem beszélek vele, a második unokáját még soha nem is látta, nem is érdeklődött iránta. Ez mindent elmond róla, és ami ettől is fontosabb, az Isten mindent lát!” – számolt be a rossz viszonyról az énekesnő unokája.

Marika ezzel szemben azt állítja, hogy nem érdekli az örökség, hiszen mindene megvan, bár elismerte, hogy valószínűleg soha nem fog kibékülni sem lányával, sem pedig anyjával.

Tinmmal az unokmmal

Posted by Bangó Margit on 2013. június 15.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik