Szórakozás

A TV2 felforgatta Bangó Margit életét

Bangó Margit jelenleg unokájával, Tinával és a lány férjével, Emilióval osztja meg budapesti házát. A pár két gyermekkel a Kossuth-díjas művész telkén álló kis épületben él, de már kinőtték a házat, főleg akkor, amikor az Édes Élet forgatása miatt a TV2 munkatársai is megjelennek náluk.

“Most, hogy forgatnak az Édes Életben, vagy el kell mennem itthonról, ha pihenni akarok, vagy be kell költöznöm a legbelső szobába, ahol csak halkan nézhetem a tévét, nehogy zavarjam őket. Ugyanis Tináék kicsi házában nem fér el a stáb, az enyém a bázis. Ez így nincs rendben”

– mondta a Borsnak Bangó, aki úgy döntött, eladja Velencei-tavi hétvégi házát, hogy az árából saját lakáshoz segíthesse Tinát és Emiliót.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Eladom, hogy tudjak segíteni az unokáimnak. Emilió­nak van egy kis lakása, ha azt is el­adjuk, a kettőből már kijön egy kertes ház. Szeretném, ha a gyerekek virágok közt, jó levegőn nőnének fel. Ne legyen szmog, zaj. Vannak szülők, akik azt mondják: majd ha meghalok, a tiéd lesz. Én viszont szeretném látni az örömüket.”

Margit úgy tervezi, ha elmennek a gyerekek, akkor lebontja a kis házat, és a helyét beülteti rózsával. Lesz lugas is, tiszta lila akácból. Így hozza vissza kicsit a velencei ház hangulatát. Nem is gondol bele, mennyire fog hiányozni neki a nyaraló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik