Szórakozás

Elszabadult, sofőr nélküli autónak segített kiállni a parkolóőr

Nem hülye találmány az a kézifék!

Csodálatos videó érkezett az internetre, egyenesen a Fülöp-szigetekről. Egy Miki Esguerra Antonio nevű hölgy töltötte fel saját Facebook-oldalára még február közepén, és most lett belőle vírusvideó.

A történet röviden: a nő megáll (kicsit furán, de ebbe most ne kössünk bele, bárkivel előfordul) egy parkolóban. Mintegy háromnegyed perc elteltével kiszáll a kocsiból. További egy perc eltelik, amikor is a kocsi gurulni kezd.

Ó, az a fránya kézifék!

Majd érkezik a parkolóőr, aki segít a kiállásban – csak azt az egyet nem veszi észre, hogy iszonyatosan nem ül senki a kocsiban.

Nakakaloka na pangyayare!!Nag deposit lang ako sa BDO sta rita..At nag park sa harapPaglabas ko ng bangkoWala na sa pinagparkan ko ang kotse ko Nabago na ang parking e nasa akin ang susiAt wala naman naiwan sa loob ng kotse at wala ako kasama!!! Nakakaloka!! Anyway thank you pa din kase walang nangyare na masama sa kotse!!nabago lang ang parking!!!clueless ako talaga..paanu nangyare yun..as in wala naman ako kasama..NAKA HAND BRAKE thats for sure at nakita mismo ng guard,,!see full videos..part 1 and part 2…thanks

Posted by Miki Esguerra Antonio on Monday, February 15, 2016

 

Nem igazán értjük, hogy a parkolóőr miért fordít hátat a kocsinak, amikor látja, hogy az pont a menetiránynak ellentétes irányban közelíti meg a forgalmas utat. Biztos úgy gondolta, hogy onnantól, hogy egy gépjármű elhagyja a parkoló területét, már nem az ő ügye, hogy mi történik.

Állítólag az autó – a csodával határos módon – végül sem magában, sem más kocsikban nem tett kárt. Nem úgy, mint abban a hasonló esetben, amely eszünkbe jutott a videó láttán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik