Szórakozás

Németh Kristóf lesz a vőfély Muri Enikő esküvőjén

Muri Enikő (Array)
Muri Enikő (Array)

Az énekes-színésznő kezét tavaly májusban kérte meg a párja, ami után szinte azonnal bele is fogtak az lagzijuk tervezésbe. Muri Enikő és kedvese, Karesz augusztusban fognak oltár elé állni és mivel a színésznőnek esküvőszervezői papírja is van így egyértelmű volt, hogy a nagy nap részleteiről saját maga gondoskodik.

“Még a dekorációt is mi készítjük. Hatalmas vendégseregre készülünk. Polgári és templomi szertartást is tervezünk. A helyszínt és a zenekart már kiválasztottuk, és egy nyíregyházi ruhaszalon felajánlásának köszönhetően a ruhám is megvan már. Tört fehér, pici abroncsos csoda. Egyelőre még nem iz­gulok, de ahogy közeledik a nagy nap, biztosan eluralkodik majd rajtam ez az érzés is” – mesélte a Borsnak Enikő, aki azt is elárulta, hogy kollégáját, Németh Kristófot kérte fel vőfélynek.

“Az ismerőseim Kristófot ajánlották vőfélynek, akivel a Budapesti Operettszínház Fame című musicaljében játszunk együtt, és a közös munka során össze is barátkoztunk. Ritkán szokott igent mondani ezekre a felkérésekre, így kicsit tartottam a válaszától, de szerencsére elvállalta.”

Fotó: MTI/Zih Zsolt
Fotó: MTI/Zih Zsolt

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik