Szórakozás

Kötélre, pisztolyra, arzénra vágyik a nap végén Harsányi Levi

harsányi levente (harsányi levente)
harsányi levente (harsányi levente)

Felmérésekből kiderül, hogy két pici gyerek mellett szinte lehetetlen megtartani a kapcsolatban az intimitást. Harsányi Levi is egyetért ezzel, de párjával sokat dolgoznak azon, hogy a lehető legtöbb időt tudják együtt tölteni.

“A felmérés igaz. Munka, gyerekek, iskola, edzés… már az kihívás, hogy tíz után fent tudj maradni. Talán, ha 0–24-ben lenne bébiszitter, akkor minőségi időt tudnál együtt tölteni velük. Nem venné el az erődet a korán kelés, a monoton feladatok, csak a jók maradnak. Szily László Kitolás – Kalauz leendő apáknak című könyvében konkrétan leírja, hogy mi történik ilyenkor. Nagyon vicces, lássuk be, csak így lehet túlélni! Esténként mi is szoktunk így válaszolni arra a kérdésre, hogy: Mit kérsz, Kicsim? Van ott egy kötél, pisztoly, arzén” – nevetett fel a Borsnak adott interjúban Harsányi, akinek nem a legtökéletesebb az időbeosztása.

“Próbálkozunk, de Ági is, én is dolgozom, ha néha találkozunk, akkor egymásra csodálkozunk. Napközben vívom a saját csörtéim, tárgyalás, felvétel, próba. Ez persze nem kedd délelőtt tízkor van, így többet tudok otthon lenni. Szabadabban osztom be az időmet, cserébe hétvégén dolgozom. Akkor lehetnénk együtt, de nem tudunk miattam. Vasárnap igen, de az családi program, két gyerekkel. Nem tudunk ketten lenni, hacsak nem a pincében, a gardróbban vagy a garázsban egy gyors légyottra, de az nem olyan. Este tízkor eldőlünk mindketten” – tette hozzá az esküvőre készülő műsorvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik