Szórakozás

A trollok követelik, hogy takarja el magát, de szereti megmutatni a vonalait

Tudatosan folytatja a rengeteg bántás ellenére.

Samantha Pamela főként azokkal a videóival tett szert több mint 91 ezer követőre az Instagramon, amelyekben a aznapi szettjét mutatja be, miközben öltözködik. Nem szégyelli megmutatni az anya ilyenkor fehérneműben magát, vele a „mamahasát”.

A trollok persze az ő videóinál is megjelentek, és követelik tőle, hogy takarja el magát, a nő viszont állítja, okkal mutatja meg magát.

Ez időnként bántó, az ilyen megjegyzéseket korábban nehezen tudtam figyelmen kívül hagyni, de ahogy telt az idő, megtanultam kezelni őket. Csak emlékeztetem magam, hogy miért kezdem bele, hogy inspiráljak más nőket

– idézi a Mirror.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAMANTHA PAMELA (@midsizesammi) által megosztott bejegyzés

Samantha Pamela azt szeretné, ha más, gyerekes, középkorú vagy idősebb nők is különlegesnek éreznék magukat abban, amit viselnek, és hogy ne érezzék úgy, hogy el kell rejteniük a testüket. Abban próbál divattanácsokat adni, hogyan öltözködjenek, hogy „elfogadják a vonalaikat”.

Arról is beszélt, hogy az önbizalmára a szülés után kifejezetten jó hatással volt a „mamapocakja”, és nem értette, mások miért nem, miért nem merik megmutatni azt a közösségi médiában. Ezért kezdett bele a saját oldalába. Azt mondja, a legnagyobb hatással rá az az üzenet volt, amelyben egy követője azt írta, tervezte megplasztikáztatni a hasát, de aztán rábukkant Samantha Pamela profiljára, és meggondolta magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAMANTHA PAMELA (@midsizesammi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik