Szórakozás

Harsányi Levente esküvőre készül

A műsorvezető egy esküvői rendezvény házigazdája lesz hamarosan, és ennek kapcsán elárulta, egy ideje már ő maga is tervezgeti, hogy hivatalosan is kimondja végre az igent gyermekei édesanyjának.

Harsányi Levente és párja, Ági nyolc éve jóban-rosszban együtt vannak; és ugyan négyszemközt, szóban megesküdtek már egymásnak, de a család és a barátok előtti elköteleződésre máig nem került sor.

Redlemon Média
Redlemon Média

„Az első gyermekünk, Nándi korán megszületett, és mire elég idős lett egy lakodalomhoz, Lilla is megérkezett. Mindenképpen szeretnénk összeházasodni, csak a megfelelő időt várjuk. Egyelőre nem találtuk ki, milyen tartalmi elemek lesznek, de azt nagyon szeretnénk, hogy a vendégek és mi is jól érezzük magunkat. Régen én nagyobb lagzit szerettem volna, Ági inkább kisebbet, de most már én is hajlok arra, hogy csak a szűk baráti kör legyen ott. Az is felmerült bennünk, hogy keresünk egy kis olasz vagy magyar kápolnát, kiveszünk néhány szobát és az eseményt összekötjük egy barátokkal eltöltött hétvégével.

Mi akkor szeretnénk megesküdni, amikor már mindent tudunk, amikor minden rendben van, amikor nincs más dolgunk, csak jól érezni magunkat. Az egyik baráti pár tíz év együttlét után, két gyermek szüleiként házasodott össze, szeretik egymást, boldogok, és a gyerekek is velük ünnepeltek. A lényeg, hogy a mi életünk mikor ér abba a szakaszba hogy feltegyük a kapcsolatukra a koronát. Biztosan összeházasodunk! Éppen ezért jól körülnézek majd az Őszi Esküvő Kiállításon is” – jelentette ki a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik