Szórakozás

Farkasházi Réka irigykedve nézi a fiatal lányokat a strandon

A színésznőnek is vannak rossz napjai, amikor elégedetlen saját teste miatt. Ilyenkor kortársait mustrálja.

Farkasházi Réka három éve létrehozott, Anyakanyar nevű blogjában vallott a legtöbb nőt érintő testképzavarról. A kétgyermekes színésznő őszintén mesélt arról, hogy bizony ő sem elégedett alakjával,ezért a strandokon előszeretettel szemügyre vételezi nőtársait.

“Persze, hogy én is folyton a hibáimat látom. Mint a legtöbb nő. Hogy a hasam estére olyan, mintha babát várnék. Hogy a combomon ott lapul a narancsbőr és már nem csak akkor látszik, ha leülök. A melleim? Na, jó. Még szerencse, hogy vannak jó szabású melltartók és fürdőruhák. (…) Aztán azon kapod magad, hogy az egész nyaralás már másról sem szól, csak arról, hogy azt mustrálod, hogy veled azonos korú nők, hogyan néznek ki. Kicsit irigykedve nézed a ropogós combú lánykákat. Nemrég még te is ilyen voltál. A korosabb hölgyeket látva még szorongóbbá válsz” – írja Réka, aki ennek ellenére fontosnak tartja, hogy elfogadjuk magunkat, hogy ne a negatív példát mutassuk gyerekeinknek.

“Nyilván a mai világban fontos a külső, de nem szabad, hogy erről szóljon az élet. Negyvenhez közel az én testem sem tökéletes már, sokat változott két gyerek után, és hiába a sport és az egészséges életmód, már sosem leszek húszéves. Természetesen nekem is vannak rossz napjaim, amikor elégedetlen vagyok a testemmel, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy a lányom, Rebeka milyen példát lát maga előtt. Nekem még szerencsém volt, hiszen az én generációm nem ennyire énközpontú világban nőtt fel” – mondta a Borsnak a színésznő.

Egy csods fotzs eredmnye. Fot: Andrs Bir PhotographyRuha: Cak KingaMakeUp: Krisk AncsaStylist: Barbara Urbnyi Styling

Posted by Reka Farkashazi on 2015. június 16.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik