Szórakozás

Kiborult Sasvárira kirúgott lovásza

A kirúgott lovász hihetetlen dolgokat állít Sasvári Sándorról.

A Blikk írt arról tavaly, hogy betörtek Sasvári lovardájába és körülbelül 2,5 millió forint értékben tűntek el lovasfelszerelések.
A rendőrség nyomozott az ügyben és nemrég meghallgatták Sasvári egykori lovászát, Lászlót is, aki meglepő dolgokat árult el. Szerinte nem volt nyoma betörésnek, a még mindig keresett holmik nagy része pedig elő is került.

Fotó: TV2

“Miért kell keresni azokat a dolgokat, amelyek megvannak? Furcsa számomra, hogy nem volt behatolásnak nyoma, és hogy régi, használt eszközök tűntek el a nyergesből, nem a legdrágább, díszes spanyol nyereg vagy a sportnyereg, amely szembetűnő helyen is volt. Úgy hallottam, 2 millió forintnyi lopásról van szó, pedig ami eltűnt, az korántsem kerül ennyibe. Nem értem, miért kell engem ilyenbe belekeverni?” – panaszolta a napilapnak az egykori lovász, aki csalódott Sasváriban, mert előfordult, hogy két hónapra Kínába ment fellépni, és ő takarmány nélkül egyedül maradt a lovarda 12 lovával.

Sasvári azonban érthetően nem akar foglalkozni a csalódott, kirúgott lovásszal.

“Remélem, hogy megkerül a tettes, és végre pontot tehetünk az ügy végére, hiszen óriási kár ért anyagilag” – magyarázta a művész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik