Szórakozás

Szikora: Nem sértett a Bagi-Nacsa paródia

bagi-szikora(960x640).jpg (bagi - szikora)
bagi-szikora(960x640).jpg (bagi - szikora)

Az X-Faktor mentora szerint humoros és szellemes lett a róla készült paródia.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Bagi-Nacsa páros a legutóbbi Szálkában az X-Faktort dolgozta fel: Zs-Faktor címmel mutattak be egy „tehetségtelenség-kutatót”, amiben persze a mentorok jellegzetességeit is bemutatták a maguk sajátosan humoros nézőpontjából. A napokban arról írtunk, hogy a felvételen jelen lévők némelyike szerint talán túl merészre sikerült Szikora Róbert paródiája, ám a mentor cseppet sem találta sértőnek a róla készült paródiát.

“Ha egy paródiának az az alapja, hogy szeretettel állnak hozzá, és így nagyítják fel azokat a jellegzetességeket, amikre ki lehet hegyezni egy ilyen alakítást, akkor az mindenképpen jó. Ha viszont nem így adják elő, akkor az csak egy otrombaság lesz. A Bagi-Nacsa páros érzik ezt a különbséget” – kommentálta a róla készült paródiát Szikora Róbert a Hír24-nek.Bagi Iván reméli, hogy legközelebb a műsor vendégeként is üdvözölheti majd a mentort.

“Folynak az egyeztetések az RTL Klubbal, mi mindenképpen szeretnénk, ha a karácsonyi műsorunkban szerepelne Szikora Robi. Örülök neki, hogy nem érezte sértőnek a paródiánkat, ezt vele is megbeszéltem, bár én végig bíztam abban, hogy kellő humorérzékkel fogja kezelni ezt a dolgot” – tette hozzá Bagi Iván.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik