Szórakozás

Túl messzire ment a Szikora-paródiával a Bagi-Nacsa páros

szikora robi (szikora róbert, )
szikora robi (szikora róbert, )

A felvételen jelen lévők szerint túlságosan bántóra sikeredett a Bagi-Nacsa páros Szikora-paródiája.

Szikora Robit már korábban is parodizálta a Bagi-Nacsa páros, ám akkor az X-Faktor-mentor jól vette a poénokat. Ezúttal azonban a Szálkában túl messzire ment a humoristapáros. A csütörtöki adás felvételén jelen lévők szerint Szikorát szó szerint elmebetegnek ábrázolják.

“Bagiék most elvetették a sulykot. Olyan szinten sértően hülyének ábrázolják Szikorát, amin még a stábtagok is kiakadtak. Ostobának és elmebetegnek állítják be” – mesélte a Hír24-nek felvétel egyik résztvevője.

Természetesen megkerestük a Bagi-Nacsa párost, hogy megkérdezzük, belefér-e még a Szikora-paródiájuk a humor kategóriába, és nem tartanak-e attól, hogy a múltkori Nagy Feró-botrány után ismét szereznek maguknak egy ellenséget a sztárvilágban.

“Sokan nem szeretnek minket a sztárok körében, de nekünk az a dolgunk, hogy görbe tükröt tartsunk eléjük. Szikora hálás karakter, élvezet őt alakítani. Arról nem beszélve, hogy valóban gyakran vannak teljesen oda nem illő megjegyzései az X-Faktorban. Robi volt már nálunk vendég korábban a Bagi-Nacsa show-ban, akkor jól vette a poénokat, és remélem, most sem fog megsértődni” – mesélte a Hír24-nek Bagi Iván.

Az M1-en futó Szálka csütörtöki adása egyébként Zs-Faktor címmel figurázza ki a tehetségkutatók világát.

“Ez egy tehetségtelenség-kutató, ahol több ismert hazai sztár is versenyez majd. Ebben a paródiában benne van a véleményünk a mai tehetségkutatókról is. Azt gondolom, hogy ma több a tehetségkutató, mint a tehetséges ember, ezért úgy gondoltuk, ennek a témának mindenképpen szentelünk majd egy adást. Geszti Péterrel egyébként jóban vagyok, ő nagyon szereti a műsorunkat, beszéltem vele, és azt mondta, kíváncsian várja a Zs-Faktort is, amiben természetesen ő is feltűnik majd” – tette hozzá Bagi Iván.

Fotó: MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik