Szórakozás

Így látja csapatait Szikora Róbert

Szikora Róbert és ByTheWay (Szikora Róbert és ByTheWay)
Szikora Róbert és ByTheWay (Szikora Róbert és ByTheWay)

Az X-Faktor mentora nem szigorral szeretné irányítani az élő show-ba jutott csapatait, inkább a pozitív példában hisz.

Szikora Róbert azt mondja, úgy készül az élő show-kra, akár egy harcos. Nagyon nehezen élte meg ugyanis a Mentorok Háza legszomorúbb pillanatait, amikor el kellett búcsúznia a csapatok felétől.

“Borzalmas, amikor annak, akinek korábban bizalmat szavaztál, azt kell mondanod, hogy jó vagy, de van nálad jobb és te most kiestél. Ez nagyon nehezemre esett. Igyekszem harcosként felkészülni az élő show-kra, amikor még nehezebb szituációkban kell majd döntenem” – mesélt a mentorság nehézségeiről Szikora a Hír24-nek.

Szikora Róbert szerint nagyszerű csapatok jutottak tovább, és azt is hozzátette, nem szeretne szigorítani, inkább a pozitív példára helyezi a hangsúlyt.

“Úgy érzem, komoly esélyünk van a győzelemre. Az MDC-ről mindig az jut eszembe, hogy olyanok, mint mi voltunk. Ugyanúgy csillog a szemük és hatalmas lehetőségek vannak bennük. Azt azonban tudniuk kell, hogy a fiatalság nem erény, csak egy állapot, aminek rengeteg tehetséggel és szorgalommal kell társulnia. A ByTheWay tagjai próbálkoztak már külön-külön is, ám így együtt hihetetlenül erősek, nagyon komoly esélyük van arra, hogy a dobogó egyik előkelő fokán zárják a versenyt. Aztán ott van a Fat Phoenix, ami már csak azért is egyedülálló formáció, mert a gitáros indulhatott volna egyedül is, annyira jól énekel, ketten együtt pedig úgy zenélnek, hogy az ember boldog lesz, ha nézi és hallgatja őket” – jellemezte mentoráltjait az Alföldivel vitázó Szikora.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik