Szórakozás

Nemcsák felfogadná a Bagi-Nacsa párost

Az M1 Szálka című műsorának csütörtöki vendége ezúttal Nemcsák Károly lesz, akit a humorista páros már régóta szeretett volna vendégül látni.

Bagi Iván és Nacsa Olivér a mostani adásban Nemcsák Károlyt hívták a “szembesítésre”, aki Bagiék előzetes várakozásával ellentétben nagyon könnyedén vette a poénokat.

“Nemcsák Károlyt hívtuk már korábban is, de csak most jött el hozzánk. Nagyon jól és könnyedén kezelte a helyzetet, volt humora a paródiához, úgyhogy egy nagyon jól sikerült adás lett a mostani” – mesélte a Hír24-nek a nemrégiben megtámadott Bagi Iván, aki azt is hozzátette, hogy a színházigazgatóval való beszélgetés ismét felébresztette bennük a régi vágyat a színpad iránt. – “Régóta dédelgetjük már a színészi álmainkat, és szerintem egész jól helytállnánk a színpadon is. Végülis nem áll olyan távol egymástól a két terület, és egy komikus darabban nagyon is el tudnám magunkat képzelni.”

Nemcsák Károly szintén jó érezte magát a műsorban, és szerinte kifejezetten jó lenne színpadon is a két parodista.

“Nagyon jól éreztem magam a műsorban, már korábban is láttam néhány adást és nagyon tetszett. Nagyon ügyesen eltalálják azt az arányt, ami humoros és kritikus, de nem bántó. Mindenre odafigyelnek, egyszerre mértéktartóak és stílusosak. Ezért is vállaltam el a szereplést” – mesélte Nemcsák, aki szerint Bagiék színészként is megállnák a helyüket. – “Igazából menet közben derül ki, hogy egy-egy figurát hogy tudnak megfogni a színpadon. Én biztos vagyok benne, hogy jók lennének színészként is, ha megfelelő szerepet kapnának, hiszen most is előadóművészettel foglalkoznak.”

Fotó: MTVA

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik