Szórakozás

Ököllel ütötték az állomásfőnököt

A kiskőrösi vasútállomás lezárt területén tartózkodott két férfi, akiket az állomásfőnök figyelmeztetett erre. Nem sokkal később ezért ököllel vettek elégtételt a vasutasokon.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt.

A kiskőrösi vasútállomáson szerdán délután az állomásfőnök észrevette, hogy a forgalom elől elzárt területen lévő tartálykocsik közelében két személy tartózkodik, ezért utasította a – MÁV szolgálati egyenruhát viselő – forgalmi szolgálattevőt, hogy a személyeket küldje el – tudta meg a Szeged24Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A férfi az utasításnak eleget tett, az állomás épületétől kb. 100 méterre lévő két férfihoz kerékpározott, és felszólította őket, hogy mivel a területen nem tartózkodhatnak, menjenek el, majd visszatért az állomás épületéhez, ahol bement az irodába.

Kis idő múlva az iroda előtt álló állomásfőnököt az odaérkező két ismeretlen férfi belökte az ajtón, majd azon méltatlankodva, hogy milyen jogon küldték el őket a területről, a két MÁV-alkalmazottal dulakodni kezdtek, melynek során ököllel többször meg is ütötték a sértetteket, majd elhagyták az irodát.

A bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrjárőr a MÁV állomás közelében elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két 22 éves kiskőrösi lakost, akik a büntetőeljárás során szabadlábon védekezhetnek. A sértettek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedtek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik