Szórakozás

Rubint Réka a „szerelem rabja”! Van, akit irritál

Rajongók ezrei állítják, irigylik Rubint Rékát és Schobert Norbit családi boldogságukért. Ők pedig nem szemérmesek, nyilvános Facebook-oldalukon teszik közzé, hogy mennyire odavannak egymásért.

Szinte nincs Magyarországon még egy olyan celebpár, akik folyamatosan a Facebookon posztolják, mit is éreznek egymás iránt. Schoberték élete nyitott könyv, rajongóik legnagyobb örömére, ám folyamatos bejegyzéseik egyeseket irritálnak.

Réka most a közelgő karácsony apropóján vallott szerelmet Norbinak, és mindketten azt állítják, Norbi betegége még az eddiginél is jobban összekovácsolta őket.


„Hamarosan itt a legnagyobb s legcsodálatosabb emberi érték, a szeretet ünnepe. Tegnap, amikor Norbit átöleltem, szavak nélkül éreztem és tudtam minden gondolatát. Különös érzés kerített hatalmába. Mosolyogva nyugtáztam magamban, hogy a szerelem és a szerelmem ‘rabja’ vagyok, hogy a 11 közös évünk után, jobban féltem és óvom őt mindentől és mindenkitől. Soha nem gondoltam volna, hogy lesz majd egy olyan ember, társ az életemben, aki mindennél fontosabb lesz számomra. Rengeteg áldozat, energia, ‘munka’ van a kapcsolatunkban, de az elmúlt évek egyetlen percét és pillanatát sem változtatnám meg, mert a ‘nehézségek’ megoldása tette csak igazán teljessé, értékessé, a legértékesebbé számunkra!” – írja Réka, aki párjával együtt soha nem tagadta, hogy évekkel ezelőtt, amikor egy vizsgálaton kiderült Norbi veleszületett szívbetegsége, válságba került a kapcsolatuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik