Szórakozás

Schobert Norbit leállították

Schobert Norbert (Schobert Norbert)
Schobert Norbert (Schobert Norbert)

A fitneszguru szívműtétje utáni felépülését most egy influenza vágta keresztbe. Ennek következtében további két hetet kell szigorúan pihennie, és fellépést is már csak januárban vállal legközelebb.

Szomorkodhatnak Schobert Norbi rajongói, ugyanis a fitneszgurut idén már csak maximum az interneten vagy az újságokban láthatják. Nem a jól megérdemelt éves szabadságát vette ki, hanem egészségügyi állapota miatt kell pihennie. Norbi veszélyes szívműtétje után kényszerült pihenőre, most azonban egy újabb betegség is az ágynak döntötte.

„Sajnos keresztbe verte a gyógyulásom egy jó kis influenza, és hiába hibátlan már a szívem, nyertem még két hét fekvést. Veszélyesebb volt, mint a műtét, ami eltörölte a velem született aortabillentyű-hibát. Ma lesz az utolsó labor, vége a gyógyszer-korszaknak, és készülhetek óvatosan a január végén rendezendő nagy fellépésemre. Valami oka van, hogy a sors megmutatja és lehetőséget ad rá, hogy egy új Norbit építsek. Jó munkát és edzést Nektek!” – írta ki Facebook-oldalára Norbi.

A bejegyzés arról tanúskodik, hogy Norbi idén már nem végez fizikai munkát, így nyugodtan pihenhet és készülhet az ünnepekre családjával. A fitneszguru telefonon és számítógépen keresztül persze intézi majd a cége körüli ügyeket, és rajongóival is tartja a kapcsolatot, de a nyilvános átmozgató fellépések január végéig még biztosan váratnak magukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik