Szórakozás

Halle Berry lánya nem költözhet Franciaországba

Több hónapos jogi procedúra után végül lezárult az ügy, mely végkimenetele az Oscar-díjas színésznő exbarátjának kedvezett.

Halle Berry nem először veszít pert Gabriel Aubry-val szemben, ugyanis a múltkori eset végére, havi 20.000 dolláros gyerektartásban sikerült megállapodni, melyből az apuka vígan tudja fedezni lánya járulékos költségeit. Jelen esetben a színésznő új, boldog élete hevert a bíróság előtt.

Halle Berry soha sem szándékozott lányukat elszakítani annak apjától, hisz attól még, hogy a két felnőtt kapcsolata zátonyra futott, nem kell, hogy a gyerek is kárát lássa annak, hogy szenvedjen és két szék közül a pad alá essen. A színésznő jobb körülményeket tudna biztosítani gyermekének Franciaországban, mint a Los Angeles-i paparazzi és firkász forgatagban, de a békés körülmény nem játszott kulcsszerepet a döntéshozásban. Annak ellenére, hogy továbbra sem lenne megtagadva exlovagjának lányuk láthatósági joga, az ítélet egyértelműen kimondja, közös gyermekük nem költözhet a tengerentúli országba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik