Szórakozás

Dögös bombázóként pózol a sztárcsemete

A U2 frontembere nem szereti a családját a médiában mutogatni, ám kisebbik lánya, Eve most megkezdte saját karrierjének építését, és megmutatta magát.

Bono nevét szinte minden egyes ember ismeri a Földön. Az igazi nevét azonban ezzel szemben senki nem tudja, így a családtagjai anélkül tudnak érvényesülni, hogy az ő státusza bármilyen előnyt vagy hátrányt jelentene. Ezt kihasználva, távol is maradtak eddig a reflektorfénytől.

Most azonban kisebbik lánya, Eve Hewson úgy döntött, hogy ő is megveti a lábát a sztárvilágban. A huszonegy éves lánynak már volt néhány kisebb szerepe, de igazából szinte észrevehetetlen volt minden alkotásban. A Vanity Fair azonban nemrég fotókat közölt a sztárcsemetéről, amelyeken gyönyörű.

Valamint tehetséges is, legalábbis Sean Penn nagyon elégedett volt a teljesítményével, amit a jövőre érkező közös filmjükben nyújtott. A szülei viszont ennek ellenére aggódnak Eve-ért, és a legkevésbé sem örülnek annak, hogy színésznő lett második gyermekükből. Szerintük Hollywood majd „megrágja és kiköpi” lányukat, aki túlságosan ártatlan a kegyetlen show-bizniszhez.


Olyan gyönyörű, mint amilyen jó hangja van az apjának

Ajánlott videó

Olvasói sztorik