Szórakozás

Szakított a világsztár

Justin Bieber & Selena Gomez (Justin Bieber, Selena Gomez)
Justin Bieber & Selena Gomez (Justin Bieber, Selena Gomez)

A jelek szerint véget ért a tinik kedvenc álompárja, Justin Bieber és Selena Gomez szerelme.

A világ jelentős része soha nem értette, hogy Justin Bieber miként tudja maga mellett tartani Selena Gomezt, de ezen többé már nem kell gondolkodnia senkinek. A tinisztárpáros ugyanis szakított. Hivatalos bejelentés ugyan még nem született, de a kanadai énekes formálisan már közölte a kapcsolatuk végét. Az egyik közösségi oldalra feltöltött fotóján ugyanis szomorú arccal pózol, és a képnek a Lingse szót adta címként. Aminek ebben a formában semmi értelme nincs, viszont, ha átrendezzük kicsit a betűket, akkor a Single, vagyis szingli szót kapjuk. Az anagrammát természetesen tinédzser lányok milliói fejtették meg, és azonnal faggatni kezdték JB-t. A sztár nem reagált a kapcsolati státuszát érintő kérdésekre, és inkább törölte a bejegyzést az oldaláról.

A másik szakításra utaló gyanús jel, hogy a közösségi portálokon igencsak aktív Selena eltűnt, és több mint egy hete nem kommunikál a fanjaival. Egyesek szerint így legalább nem kell hazudnia Justinról.

Emellett hetek óta sehol nem mutatkoztak közösen, és jelenleg is több száz kilométer választja el őket. Selena Los Angelesben forgat, míg Justin az országot járja új lemezét hirdetve. Valamint az sem elhanyagolható, hogy a napokban egymástól független források azt nyilatkozták, Gomeznek elege van a románcukból, viszont a menedzsmentje nem hagyja, hogy elhagyja Biebert, ugyanis üzleti szempontból igencsak kifizetődő, ha az énekes-színésznő a legnagyobb tinisztár párja.


A rejtélyes nagy bejelentés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik