Szórakozás

Kidobta fiatal pasiját a Született feleség

eva longoria-mark sanchez (eva longoria, mark sanchez, )
eva longoria-mark sanchez (eva longoria, mark sanchez, )

Bár tökéletes párnak tűntek, mégsem tartott sokáig Eva Longoria és Mark Sanchez románca.

Nemrég még azt gyanította az amerikai sajtó, hogy Eva Longoria gyereket vár Mark Sancheztől, és végre talált magának egy olyan férfit, aki feltétel nélkül szereti, ám most kiderült, hogy egyikük sem ebben a kapcsolatban fog megöregedni. A szexi Született feleség és a New York Jets hátvédje ugyanis szakítottak, amit a színésznő sajtósa jelentett be hivatalosan. A különválásra nem azért került sor, mert a tizenkét évvel ifjabb amerikai-focista esetleg megcsalta volna Evát, ahogy elődje Eduardo Cruz. Azt állítják, nem maradt idejük egymásra.

Probléma volt az is, hogy Longoria jelenleg a karrierjére koncentrál, és emellett Barack Obama újraválasztási kampányának egyik legfőbb vezetője, míg Sanchez a meccs és edzés nélküli napjain szeret bulizni, amikben Eva már nem volt a partnere.

A páros a nyár közepén kezdett el randevúzgatni, de csak két hónapja erősítették meg hivatalosan, hogy szerelembe estek egymással. Azóta látszólag minden remekül alakult köztük, és Eva már úgy keresett új New York-i lakást magának, hogy oda Mark is beköltözik majd. Idáig azonban nem jutottak el.


Gyorsan vége lett a románcnak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik