Szórakozás

Ilyen Jakupcsek Gabriella négyéves kislánya

jakupcsek gabriella (jakupcsek gabriella, )
jakupcsek gabriella (jakupcsek gabriella, )

Az ismert tévés az egész nyarat a Balatonnál töltötte, ami számára azért nagyon fontos, mert így kislányával lehetett.

Jakupcsek Gabriella legkisebb gyermeke, Emma 4 éves. Édesanyja azt mondja, szerinte most az a legfontosabb, hogy sok dolgot tudjanak együtt csinálni, így aztán a kicsinek már nincs hiányérzete, boldogan ment óvodába is.

A műsorvezető az RTL Klub Csak csajok című műsorában arról is beszámolt, nem csak ő, hanem kislánya is imádja a Balatont, magabiztosan mozog a vízben, ami vélhetően annak is köszönhető, hogy  kisebb korában is ismerkedett vele. Gabi szerint Emma „vad, nomád lány”, aki ebben a tekintetben az apukájára ütött.

„Cipő nélkül dönget, a ruhákat itt-ott elhagyja, ha lát egy medencét, beleugrik. Ezt a szabadságot csak olyan környezetben tudjuk neki megadni, ami nem szabályozott, egy szálloda viszont szabályozott lenne” – mesélte Jakupcsek Gabriella, akinek két nagy fia is van. Ők szintén sokat foglalkoznak a kicsivel, mindennap találkoznak, annak ellenére, hogy önálló életet élnek.

Azt sem titkolta, hogy édesapja sokkal bátrabban enged meg dolgokat Emmának, aki 3 évesen már síelést is kipróbálta. Bár Gabi féltette a kicsit, de érthető módon nagyon büszke  volt rá. Azt is bevallotta, első két gyerekét „túlféltette”, ezért Emmával már másképpen viselkedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik