Szórakozás

Demcsák Zsuzsa bevállalna még egy gyereket

Jakupcsek Gabriella is közrejátszott abban, hogy Demcsák Zsuzsa kibökje, bevállalna még egy gyereket a negyvenhez közel.

Élvezettel mesélt a Mokka stúdiójában az anyaság örömeiről Jakupcsek Gabriella, aki negyvenen túl harmadszor lett édesanya. A műsorvezető szerint életének ebben a fázisában testileg és lelkileg is megfiatalítja a nőket az anyaság. Bár első két gyermekét kimondottan korán szülte, szerinte a negyvenen túli gyermekvállalás egyáltalán nem rossz dolog.

„Legyünk őszinték. Ez hormonálisan is megfiatalít. Ez egy olyan biológiai csere, ami, ha tényleg olyan a fizikai állapotod, kitolja az életéveid még tíz évvel”  – árulta el Jakupcsek Gabirella, aki szerint a nők ebben a korban újra vágynak arra, hogy felnevelhessenek egy gyereket.

A gyerek által ugyanis olyan szeretetdózist élhetnek át, amit csak egy gyerek tud megadni. A műsorvezető olyan átszellemülten és olyan lelkesen beszélt arról, milyen jó átélni az anyaság adta örömöket, hogy Demcsák Zsuzsa is kibökte: gyerekre vágyik.

„Ez olyan fura, mert az ember harminckilenc-negyven éves kora körül, ami nekem is nemsokára eljön, újra vágyik egy gyerekre. Amikor az emberben már nem az van, hogy tudatos családtervezés van, hanem úgy igazán babázna, úgy átélné ismét” – mondta Demcsák Zsuzsa, akinek szavaiból az is kitűnt, hogy a műsorvezető komolyan eljátszott a gyermekvállalás gondolatával. Jakupcsek Gabriella nemcsak megértette Demcsák Zsuzsa vágyát, hanem biztatta is őt, hiszen szerinte csodálatos dolog, ha ebben a korban valaki ismét anya lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik