Szórakozás

Tüntetés a bíróságnál – Rosszul lett a Jászai-díjas színésznő

csala-zsuzsa(1)(210x140)(1).jpg (csala zsuzsa)
csala-zsuzsa(1)(210x140)(1).jpg (csala zsuzsa)

Csala Zsuzsa rajongóinál kiverte a biztosítékot, hogy a színésznőt állítólag fel akarják jelenteni Anettka elhunyt férjének végrendelete miatt. Állítják, ha kell, tüntetnek mellette.

Mint ahogyan arról már a Hír24 beszámolt, Anettka elhunyt párjának, Rezsőnek a gyermeke feljelentést tett a rendőrségen, mert szerinte édesapja végrendeletét meghamisíthatták. Többen is tudni vélik, hogy az eset miatt Csala Zsuzsát is rabosíthatják. A színésznő szerint azért keveredett bele az ügybe, mert annak idején jelentős összeget adott kölcsön Rezsőnek, melyet nem kapott vissza, amit az örökösök kétségbe vonnak.

Bár az ügy kipattanásakor is nagyon kellemetlenül érezte már magát a színésznő, de később ráadásul rosszul is lett. A Hír24-nek elmondta, nem akarta sajnáltatni magát, ezért nem akart eddig beszélni a történtekről. Szerencsére most már jobban van, ráadásul rengeteg erőt ad neki, hogy a rajongói teljes mellszélességgel kiállnak mellette.

Miután kiderült, hogy Csala Zsuzsát becsületsértő dolgokkal vádolják, a színházszeretők szervezkedni kezdtek. Egyiküktől megtudtuk,  abban az esetben, ha a Jászai-díjas színésznőt valóban perbe fogják, több tucat ember vonul ki a bíróság elé és tüntetnek majd mellette. Bztosak abban, hogy a híresség semmi törvénybe ütköző dolgot nem tett.

Csala Zsuzsa könnyekig hatódott, amikor a Hír24-től megtudta, hogy tisztelői mire készülnek. Azt mondja, a közönség szeretete neki minden Kossuth-díjnál többet ér, és nagyon hálás mindazoknak, akik nem felejtették el, akik annak ellenére is kiállnak mellette, hogy már sokkal kevesebbet van színpadon, mint korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik