Szórakozás

Exkluzív: így bulizik a Viszkis – Zaklatják a magyar színésznőt

Csala Zsuzsát tévéstábok figyelik és zaklatják. Mindenki arra kíváncsi, meglátogatta-e a Viszkis rabló, ahogyan megígérte neki.

Információink szerint fergeteges partival várják a legközelebbi hozzátartozói Ambrus Attilát. Az összejövetelt a XIX. kerületben rendezik, de a pontos helyszínt olyan titkosan kezelik, akár a legzártabb kormánytalálkozókét. Nem is csoda, hiszen vélhetően rengetegen elárasztanák a helyet, ha kiderülne, hol bulizik a Viszkis.

A partira egyelőre Csala Zsuzsát sem hívták meg, bár az köztudott, hogy Ambrus Attila nagy tisztelője a színésznőnek. Közös történetük akkor kezdődött, amikor a komika elhatározta, örökbe fogadja a viszkis rabló elárvult kutyáját. Időközben azonban kiderült, hogy az eb jó kezekbe került, így a színésznő nem tudta befogadni. Ambrus Attila viszont értékelte a gesztust, és ezt követően nyomon követte Csala Zsuzsa pályafutását. Azt is megüzente neki, ha kiszabadul, meglátogatja majd egy tányér levesre.

Nem csoda hát, ha Ambrus Attila ezen kijelentése elindította a lavinát. Szökését követően lehallgatták és megfigyelték az ismert komikát, most pedig, hogy a Viszkis kiszabadult, a média vonta szoros megfigyelés alá a színésznőt. Csala Zsuzsa szinte már fél felvenni a telefonját, állandóan zaklatják, faggatják, meglátogatta-e Attila, főzött-e neki vacsorát és egyáltalán milyen kapcsolatban vannak?

„Amikor kedden láttam a felvételeket, hogy kiengedték a Viszkist, azonnal felkiáltottam, Jézusom, kezdődik minden elölről. Tudtam, hogy hívogatnak majd, és azt lesik, mikor jelenik meg nálam Attila. Hát közölhetem, hogy nem volt még nálam, de ha jönne, természetesen megkínálnám valamivel. Személyesen egyébként nem ismerem őt. Csak egyszer láttam, egy presszóban futottunk össze, de csak udvariasan biccentett felém.”

A színésznő azt is elárulta, ha Attila esetleg úgy döntene, hogy őt is meghívja a partijára, örülne neki, de a hideg idő és a fájós lába miatt biztosan nem tudna elmenni a rendezvényre.

Ugyanakkor Csala Zsuzsa úgy döntött, a Hír24 által üzen Attilának, akit tisztel amiatt, hogy becsülettel letöltötte a börtönbüntetését, és azért is, mert a bezártság ideje alatt tanult, kerámiázott és rengeteget olvasott. A színésznő azt üzeni a Viszkisnek, hogy ezentúl élje becsületesen az életét, és vegyen egy új kutyát. Csala Zsuzsa azt is elárulta, bármikor szívesen látja Ambus Attilát a házában, ahol arra is lehetőséget biztosít, hogy a Viszkis kutyusa a kertben futkározhasson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik