Szórakozás

Verekedés, pénzhamisítás, betörés, kábítószer-fogyasztás a dunújvárosi rendőrök egynapi mérlege

rendorseg(210x140)(3).jpg (rendőrség)
rendorseg(210x140)(3).jpg (rendőrség)

Több helységben is intézkedtek.

Az ercsi járőrök verekedőket észleltek Ercsi Szent István utca és Fő utca kereszteződésében. A megállapítás szerint egy 39 éves nő bántalmazott egy 13 éves fiút, aki ennek következtében könnyen sérült. A nőt elfogták és előállították az intézkedő járőrök. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a megindított eljárásban modta el a Fehérvár24-nek R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

A járőrök késő délelőtt három 16 éves fiatalkorút állítottak elő a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság épületébe. A három szakközépiskolással kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy kábítószert fogyasztottak. A nyomozók mintavételre ikötelezték őket. Nem sokkal később Dunaújvárosban a Tavasz utcában igazoltattak a járőrök egy 32 éves férfit, akinél ismeretlen eredetű kábítószergyanús anyagot találtak. Őt is mintavételre állították elő.

Ugyancsak még délelőtt pénzhamisítás miatt folyamatban lévő ügy kapcsán került elfogásra egy 23 éves nagyvenyimi férfi. A gyanú szerint a férfi egy olyan bankjeggyel fizetett a venyimi presszóban, amiről később derült ki, hogy hamis. Kihallgatását követően a gyanúsítottat a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Késő éjjel betörésről érkezett jelzés a Szórád Márton útról. A bejelentés szerint ismeretlenek mentek be a használaton kívüli II. számú rendelőintézetbe és a bejelentés időpontjában is bent tartózkodtak. A helyszínre küldött járőrök az épületben négy férfit értek tetten. A négy elfogott férfi több helyiségbe hatolt be erőszakkal és több tucat csaptelepet, csapszelepet, szifonokat és ezekhez tartozó alkatrészeket szerelt le és készített össze, hogy eltulajdonítsa. A tettenérés időpontjában is épp egy csapot szereltek szét. A járőrök előállították a négy férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket.  Az ügyben eljáró nyomozók előterjesztéssel élnek az ügyészség felé a gyanúsítottak előzetes letartóztatásba helyezése érdekében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik