Szórakozás

Robbie Williams aggódik a lányáért!

robbie-williams (robbie williams, Ayda Field )
robbie-williams (robbie williams, Ayda Field )

Az énekes felesége az első gyerekükkel várandós, és már most óriási változásokon ment keresztül. Mindent megtesz, hogy védje és kényeztess a még meg sem született csöppséget.

Bár a sztár első nyilatkozataiból úgy tűnt, inkább egy kisfiúnak örült volna jobban, de kezd megbékélni azzal, hogy egy lány érkezik majd a családba. „Bokszra és karatéra is beíratom majd. Meg kell tanulnia megvédeni magát. Már most borzongok attól, hogy egyszer férfiak bámulják az én kicsi lányom.”

A Take That egykori énekese szerint manapság egy kislánynak szüksége lehet arra, hogy helyre tegye a kéretlen udvarlókat. Robbie egyébként állítja, a terhesség időszaka teljesen megváltoztatta őt, máshogy áll az apaság kérdéséhez.

„Mióta tudom, hogy papa leszek, egyszerűen képtelen vagyok sírás nélkül végignézni bármilyen filmet, ami nehéz sorsú gyerekek életét mutatja be. Most már tudom, milyen érzés az, amikor felelős vagy egy kicsike életért.”

A sztár valószínű ezért is döntött úgy, hogy új otthon választ bővülő családjának. A hírek szerint Michael Jackson Los Angeles-i kastélyára vetett szemet. A ház és a hatalmas kert majdnem 24 millió dollárba kerül.

De Robbie a pletykák szerint nem csak lakhelyet, életmódot is változtat. Elhatározta, hogy a kisbaba egészsége érdekében teljesen leteszi a cigarettát és végleg felhagy a dohányzással. Ki gondolta volna, hogy így megváltozhat! Korábban még a barátai is azt állították: Robbie biztosan pocsék apa lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik