Szórakozás

25 kilót fogyott Janet Jackson

A 45 éves énekesnőnek világ életében gondjai voltak a testsúlyával, de azt állítja, ennek vége. Biztos módszerével mindenkit meglepett.

Alig 165 centi magas Janet Jackson, de előfordult, hogy megközelítette a száz kilót. “Néha egy év alatt fogytam harminc kilót, máskor pár hónap alatt negyvenet szedtem magamra” – mesélte az énekesnő. – “Érzelmi evőnek tartom magam. Bármilyen érzelmi változás rögtön meglátszott a súlyomon” – tette hozzá.

Most azonban a falási rohamait képes kontrollálni, legalábbis ezt állítja. Janet Jackson minap a Nutrisystem nevű cég reklámjában mesélt erről. “Boldog vagyok és elégedett, mert nemcsak lefogytam, hanem megtanultam kezelni az evési gondjaimat. Mivel minden hízás és fogyás lelki eredetű, ezért fontos, hogy megfelelően kidolgozott diétamódszert válasszunk. Ez nem csak egy étrend, sokkal több annál” – vallja Janet.

A sztár régen nézett ki annyira jól, mint a reklámban, és már most biztosra veszik, hogy a termék és a Janet fogyásáról írt könyv együtt milliókat hoz majd a cégnek és az énekesnőnek is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik