Szórakozás

Fresh Andi csak mosolyog a szőke nős vicceken

Az énekesnő maga is jókat mosolyog, amikor hajszínével és szellemi képességeivel zrikálják. Azonban nemcsak ő, hanem sorstársai is jókat derülnek a dolgon.

Bár egyes kutatások szerint nincs összefüggés a hajszín és a koponyatérfogat között, mégis kialakult a vicceknek egy olyan csoportja, mely a szőke nők szellemi képsségeit veszi nagyító alá. Ezekben a tréfákban a világos hajszínű hölgyek általában csetlenek botlanak, s nem éppen penge logikájukat villantják meg. Vannak, akik kifejezetten nehezményezik, ha szőke hajszínük láttán egy ilyen poént sütnek el. Ám a legtöbb hölgy – még akkor is ha ismert – csak alaptalan tréfának tartja az egészet. Így van ezzel Fresh Andi is, aki kifejezetten szereti ezeket a tréfákat.


Fotók: TV2

„Talán nincs még egy ember, aki annyira kedveli ezeket a vicceket, mint én.  Nagyon jókat szoktam rajtuk derülni” – nyilatkozta a Hír24-nek Fresh Andi, aki elismeri, hogy néha ő is produkál „szőke nős” dolgokat. „Van, amikor én is olyat csinálok, hogy egyből megkapom a szőke nő jelzőt. Akkor hirtelen a fejemre csapok, hogy tényleg, milyen hülyeséget csináltam. Egyébként nem hiszem, hogy az apró butaságok a hajszínnel lennének összefüggésben. Bárki csinálhat sületlenségeket” – mondta az énekesnő, akinek véleményét csak megerősítette Szabó Zsófi színésznő. „Az eredeti hajszínem is szőke. Csak a Jóban rosszbanban kezdték el festeni a hajam, akkor is csak melírcsíkokkal lett hangsúlyosabb a szőke szín” – mesélte a színésznő, akit nem ért komolyabb atrocitás hajszíne miatt. „Szerencsére sose piszkáltak durván. A vicceket persze én is megkaptam, de ezeken csak jót derülök. Igyekszem odafigyelni, hogy az átlagnál többször ne adjak okot arra, hogy egyből leszőkenőzzenek. Szerintem ez a legjobb, amit tehet egy szőke nő” – árulta el a színésznő.


„Az eredeti hajszínem is szőke”

Vele ellentétben mindössze egy éve erősíti a szőkék táborát Tolvai Reni, akit szintén megrohamoznak néha egy-egy rosszmájú viccel. „Egyáltalán nem veszem magamra ezeket. Igyekszem együtt nevetni a szőke nős vicceken azokkal, akik elsütik. Persze azért néha bevetem az ütőkártyám. „Nézd csak meg a hajtövem! Az eredeti hajszínem nem szőke” – szoktam viccesen visszavágni ezzel. Persze az esetlenség, és a butaság nem hajszínfüggő. Egy sötét hajú nő is lehet ugyanolyan, mint egy szőke, bármiről is legyen szó” – nyilatkozta a Megasztár 5 győztese, aki imádja szőke fürtjeit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik