Szórakozás

Ennyire ostoba a VV játékosának felesége? Kínos baki

Nagyot hibázott VV Fecó párja, ám úgy tűnik, tette nem jár büntetéssel. Mindenesetre Angéla az RTL Klubot rettenetesen kínos helyzetbe hozta.

Az nem titok, hogy az Aréna játékot, melyben a villalakók védettséget szereznek, felvételről közvetítik. Így aztán a nézőkkel ellentétben a VV-hez közel állók már egy nappal korábban tudják, ki szerezte meg a lila kendőt. A játék szerkesztői az újságírókkal is előre közlik az eredményt, hogy ezzel is segítsék munkájukat. Egy újságíró volt az, aki végül Angélának elárulta a Fecóval kapcsolatos örömhírt, amit aztán az asszony azonnal kirakott az internetre.

“Sziasztok kafások, nektek is elújságolom, hogy Fecóé lett a lila kendő :)” – írja Horváth Angéla a közösségi oldalon. Ez önmagában még nem lett volna baj, a problémát csak az okozta, hogy a bejegyzés az adás előtt kikerült az internetre, így a nézők egy része már előre tudta az Aréna játék végeredményét. Mint ismeretes, a védettséget jelző kendőért ezúttal Attilával kellett megmérkőznie a villa dumagépének.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Az Angéla által elkövetett hiba miatt az asszonyt nem lehet megbüntetni, ám amit tett, az RTL Klub számára rettentően kínos. A csatorna illetékese ugyanakkor csupán a következőket reagálta a történtek fényében: “Nem szerencsés, hogy az eredmény az adás előtt kikerült, de Angéla nyilván annyira büszke volt Fecó teljesítményére, hogy nem tudta magában tartani az eredményt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik