Szórakozás

Egymást manipulálta VV Attila és Muri Enikő?

Egyesek szerint csak kihasználja egymást VV Attila és Muri Enikő. Néhány fórumon már is arról írogatnak, a két fiatal csak azért játssza el a vonzalmat, hogy még tovább a figyelem középpontjában maradhassanak.

Valóban szüksége lenne az X-Faktor felfedezettjének arra, hogy a ValóVilág játékosának hátán akarjon még feljebb kapaszkodni? Az Enikőhöz közel állók szerint az újdonsült énekesnőnek erre semmi szüksége nincs, hiszen szépen ível felfelé a karrierje. Az X-Faktor legjobb női hangja lett, rengeteget turnézik, sőt színházi főszerepet is kapott. Mások szerint azonban Enikő retteghet attól, hogy egyszer csak eltűnik a figyelem középpontjából, ezért megpróbálja magát bebiztosítani más irányból is. Ez pedig jelen esetben a VV-s szereplés, illetve Attila, akivel állítólag a ValóVilág befejezése után is randiznak majd. Többen azonban féltik Attilát a feltörekvő Muri Enikőtől. Attól tartanak, hogy a fiú valóban megszereti a lányt, aki viszont összetöri a szívét. Mert a látszattal ellentétben a villa kavarógépe nagyon is érzékeny lelkű fiú.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Egyik kinti barátja, Grega Bernadett a Hír24-nek elmondta, nem ez lenne az első eset, ha Attilát egy lány kihasználná. Erre már volt példa a villaléte előtt is. A részletekről azonban nem akart beszélni Bernadett. Azt azonban elmondta, nem beszélik le Attilát arról, hogy Muri Enikővel randizzon, ugyanis ilyen szinten nem szeretnének beleszólni az életébe. A jó barát bízik abban, hogy Attilának működnek még az ösztönei és megérzi, ha valaki ki akarja használni őt.

Ennek azonban ellentmond, hogy a fiú a luxusbörtönben többször is elmondta már: Kinga gyakorlatilag csicskáztatja őt. Ám úgy tűnik, hogy a fura fiú ezt egyáltalán nem bánja, szinte mindent megtesz a szőke hisztérikának. Időnként úgy néz rá, mint egy istennőre.

Csides Kata pszichológus védelmébe veszi Muri Enikőt. Szerinte a lányt nem szabad gaz csábítóként beállítani. Véleménye szerint az énekesnő egészen másfajta személyiség, nem kell attól tartani, hogy szétszedi VV Attilát.

A szakember ugyanakkor hozzáteszi: ma nagyon sokat számít, ha valaki huzamosabb ideig képernyőn van. Az újonnan felfedezett sztárok mindent megtesznek azért, hogy bent maradhassanak valamelyik nagy nézettségű műsorban. A pszichológus szerint a „Ha nem vagy a tévében, nem is vagy ember” szlogent már mint napi imát emlegetik a celebek, hiszen úgy érzik, ha véget ér a műsoruk, nekik is végük van. Csides Kata szerint Enikő és Attila csupán két összezavart fiatal, akiken nagyon nagy a nyomás.

A pszichológus egyébként Attilát látja a rafináltabb, dörzsöltebb alaknak. Véleménye szerint a fiú csakis azért mondogatja, őt kihasználják a nők, hogy a nézőkből szánakozást váltson ki és mellé álljanak. Azt, hogy ez a taktika meddig viheti el, egyelőre nem lehet tudni, mint ahogyan az sem, mi lesz a kinti életben Enikő és Attila bimbózó románcából.

Érdekes kérdés az is, Enikőről kialakított képnek mennyire használ, hogy bement a VV-be. Sokak szerint ezzel lejáratta magát, lerombolta az X-Faktor alatt felépített imidzsét. Csides Kata szerint emiatt nem szabad pálcát törni Enikő felett, hiszen nem tudhatjuk, miért vállalta el a VV-s mentorkodást. Még az sem kizárt, hogy kötelező volt elvállalnia a feladatot, lehet, hogy esetleg szerződésben kötelezték rá. Ha pedig így van, az ellen semmit nem tud tenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik