Szórakozás

Amatőr erotikus képeket posztol magáról a szexis magyar szépség – Fotó

Civil fotókon és naptárjában szívesen megmutatja magát Bódi Sylvi, ám másra nem vágyik. Azt állítja, nem valószínű, hogy újra nyuszilány lesz.

A legnagyobb közösségi portálon napi szinten tartja a kapcsolatot Bódi Sylvi a rajongóival. A szépség úgy véli, butaság lenne nem élni az internetes kommunikáció előnyeivel, másrészt úgy látja, ez a legjobb módja annak, hogy megmutassa magát. Az oldalon megjelenő posztjai és fotók tanúsága szerint a modell szívesen tesz eleget rajongói kéréseinek, nemrégiben például közkívánatra, otthon készült, fehérneműs fotókat mutatott magáról. “Úgy látom, kedvelik az emberek a ‘civilebb’ felvételeket. Itt nincs retus, nincs erős smink, ezeken a képeken egyszerű lány vagyok” – magyarázta Syilvi posztjait.

A szép modell a Hír24-nek arról is mesélt, hogy szerencsére a 2012-es naptárja is sikert aratott. Azt azonban még nem tudja, jövőre is készít-e hasonlót. “Az lenne a tizedik. Vannak már ötleteim, de mindig év végére kristályosodik ki, hogy mit is szeretnék. Ez egy nagyon hálás munka, hiszen én találom ki a koncepciót, és én vagyok a modell is” – mesélte.

Sylvi rajongóit az is foglalkoztatja, kedvencük tervezi-e, hogy újra a nyuszis magazin címlapjára kerül. “Az elmúlt években többször megkerestek, de egyelőre nem érzem, hogy szeretnék egy Playboy-fotósorozatot. Azt nem jelentem ki, hogy soha többet: ha úgy érzem, hogy meg szeretném magam mutatni, majd akkor igent mondok” – szögezte le. “Egyébként érdekes, hogy a nyuszis magazin után ötször-hatszor is szerepeltem más férfimagazinban. Nem is gondoltam, hogy – miután meztelenül láttak már az emberek – a fehérneműs fotók még érdekesek lehetnek ezek után nekik, és mégis azok. Ennek pedig nagyon örülök” – tette hozzá a ma már divattervezéssel is foglalkozó modell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik