Szórakozás

Élő adásban piszkálta vendégét a TV2 sztárja – kínos pillanatok

Kárász Róbert és Ági mama Csengét, Demcsák Zsuzsa Robit cinkelte a Mokkában.

Az ÖsszeEsküvők győztes triászát, Csengét, Petit és Ági mamát faggatta a Kárász Róbert-Demcsák Zsuzsa páros a Mokkában. A reggeli beszélgetős műsor házigazdája ezúttal is formában volt, és a fiatalok esküvőjének időpontjáról faggatta a párt. Csenge és Peti – mivel a csatorna szervezi a házasságkötést – még nem tudtak pontos dátumot mondani.


Fotó: TV2

Kárász a szokásos cinizmusával a gratuláció után megjegyezte, hogy ezek szerint az esküvőig még van idő.
“Addig még meggondolhatjátok magatokat” – szólt be a párnak.

A műsor alatt sok kritika érte Petit, amiért nem eléggé férfias a viselkedése, és ezt a nyomvonalat a Mokkában Kárász is továbbvitte. Elmondta, ő úgy látta, hogy a fináléban, az igen kimondásakor is Csenge volt a határozottabb. Róbert azt is megjegyezte, a 25 éves Peti és a 23 éves Csenge még ráér, semmit ne kapkodjanak el, majd a lány bájait méltatta. A beszélgetésbe bekapcsolódva Demcsák Zsuzsa Kárász Robit cinkelte, és elmondta, cinikusnak tartja a házasság terén már tapasztalatokkal bíró műsorvezetőtársát.

A házasság emlegetése kapcsán Robi is sajátos önvallomást tett: kijelentette, lehetséges, hogy kimondja a boldogító igent kedvesének, Rózának, aki nem is olyan régen csavarta el a családos műsorvezető fejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik