Szórakozás

Alázzák a TV2 hírességeit – hatalmas balhé kerekedett

Majd szétrobbant az indulatoktól a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának üzenőfala a finálé alatt. Miután Másának és Alekosznak távoznia kellett a játékból és közeledett az eredményhirdetés, a rajongók egyre kevésbé tudták megőrizni a higgadtságukat.

Sokan, mint ahogyan minden tehetségkutató és valóságshow esetén, most sem tudtak beletörődni abba, hogy nem kedvencük nyer, és kígyót-békát kiabáltak a csatornára, valamint a győztes párra is. Az adás alatt többen arról írtak, hogy a rendszer nem fogadta el az sms-üket, de kiderült, hogy tíz perces átfutással megkapták a visszajelzést.

Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője a Hír24 kérdésére elmondta, a szavazás a szabályoknak megfelelően zajlott, az eredmények összesítése természetesen most is közjegyző jelenlétében történt.

A legnehezebb talán most a szülőknek, akiknek szembesülniük kell a közönség reakciójával. Szerencsére mindkét párnak hatalmas rajongótábora van, így a sértő hozzászólások mellett rengeteg pozitív, bátorító hozzászólás is érkezik Csengééknek és Nikóéknak.

Csenge édesanyja, Tóth Zsuzsa, ahogy a játék alatt, most is folyamatosan követi a Facebook üzenőfalára kikerült bejegyzéseket, és nem tagadja, sok olyan hozzászólást kénytelen olvasni, ami fáj neki. “Rosszul esik, ahogy bántják a gyerekemet. Tudtuk, ha nyer, lesznek olyan vádak, hogy híres édesapja miatt lett az övé a győzelem, de ez nem igaz. Olyat is írtak, hogy közismert ember gyerekét nem szabadott volna beengedni a műsorba. Ezt nem is értem, hiszen Alekosz ő maga volt ismert ember, mégis játszhatott” – osztotta meg velünk Zsuzsa.

“Nagyon örülök, hogy végre boldognak látom a lányomat. Ő is és Peti is felszabadultak, nagyon jót tesz nekik, hogy nem követik őket kamerák, és végre kettesben, vagy családi körben lehetnek. Jóleső érzés, hogy a szavazatok alapján a műsor nézőinek a többsége szimpatizált Csengéék viselkedésével. Nagyon sok olyan visszajelzést kapunk, hogy Csenge és Peti mindvégig megőrizték a méltóságukat, így most, hogy kijöttek a Rezidenciáról, nem kell semmiért sem szégyenkeznük” – tette hozzá.

Érdekes módon, ahogy a két tábor rajongói között hatalmas a feszültség, a szülők egyáltalán nem neheztelnek egymásra. Zsuzsa és Niko édesanyja, Holló Mariann a játék alatt is együtt szurkoltak gyerekeiknek. Mindketten tudják, két más temperamentumú lány csapott össze a Fináléba, nincs köztük feszültség.

Mariann a Hír24-nek elmondta, hogy Nikóékat nem törte le, hogy nem vihették el a főnyereményt. Ugyanolyan elevenek, bolondosak, mint bent. “A sok rajongói levélnek, üzenetnek persze nagyon örülnek, teljesen meghatódtak, hogy mekkora szeretet veszi őket körül” – mesélt az elmúlt néhány nap tapasztalatáról Niko édesanyja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik