Szórakozás

Gátlástalansága miatt győzhet a magyar valóságshow-szereplő

Hét kilót hízott a Rezidencián, mégsem szégyenlősködik Niko. A valóságshow-szereplő úgy véli: ami szép, azt meg kell mutatni. Bevállalósága akár a végső győzelemhez juttathatja a vadóc játékost.

Szexi autóversenyzőként/autószerelőként álltak fényképezőgép kamerái elé az ÖsszeEsküvők még játékban lévő menyasszonyjelöltjei. Amíg az egy deka súlyfelesleggel sem rendelkező Csenge és Mása szemérmesebbek voltak, addig Niko hozta a formáját, és melltartóját is ledobta az egyik nagy autómárka jövő évi naptárjának címlapfotózásán.

A fényképész hiába kérte Csengét, mutasson meg többet kebleiből, a lány közölte, szégyellős, és amúgy sem túlságosan erős mellben. “Ami nincs, nem kell erőltetni” – jelentette ki. A magyar zenész lánya talán az egyetlen, aki a kamerákkal felszerelt luxusbörtönben is mindig odafigyelt arra, hogy a lehető legkevesebbet meztelenkedjen. Az azonban a nézőknek is szemet szúrt már, hogy Csenge még párját, Petit is megkéri, hogy forduljon el, amikor átöltözik.

Mása már kicsit merészebb volt, de azt azért megemlítette, hogy igyekezett mindvégig takarni a fenekét. “Komplexusaim vannak, ugyanis jó pár kiló felesleg van rajtam” – mondta az orosz anyuka, aki annak ellenére, hogy két gyermeket is a világra hozott, nagyon jó formában van.

Niko azonban annak ellenére sem küzdött gátlásokkal, hogy a fotós többször is rászólt, húzza be a hasát. Az ózdi származású lány kijelentette, nem tud mit tenni a kis hájhurkácskák ellen, ugyanis hat kilót hízott a Rezidencián, és arra is választ adott, a többiekkel ellentétben miért nem viselt melltartót. “Nem vagyok túl szégyellős, és azt gondolom, ami szép, azt meg kell mutatni” – mosolygott.

Nikót a Ricsivel elhíresült egész éjszakás aktusa miatt sokan támadták, de mára a nézők nagy része megbékélt a lánnyal. Rajongói éppen természetessége miatt kedvelik, és egyre inkább értékelik, hogy nem játssza meg magát. A komoly szurkolótáborral rendelkező lány elevenségével, szemérmetlenségével és szókimondásával a Rezidenciára érkező Benkő Dánielt is levette a lábáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik