Szórakozás

Barátai pénzére szorul az X-Faktor szájdobosa

Zsoltika jelenleg egy átmeneti szálláson él szüleivel és testvérével.

A Non Stop csapatának szájdobosa a tehetségkutató alatt sem titkolta, hogy nagyon nehéz körülmények között él családjával: nincs saját otthonuk, és több mint egymillió forinttal tartoznak a banknak.

Zsoltika a Bors című napilapnak elárulta, nehezen tudnak megélni, ugyanis egyedül az édesapja dolgozik, jelenleg négyen laknak egy nyári konyhában. A család építkezésbe kezdett, ám a házhoz felvett hitel elfogyott, így csak a főfalak állnak, az ablakok még hiányoznak. A szájdobos fiú az anyagi csőd ellenére sincs elkeseredve, és abban bízik, az X-Faktor által megszerzett ismertségnek köszönhetően kihúzhatja szeretteit a pácból.

Ebben x-faktoros társai is a segítségére lesznek: Király L. Norbi, Vastag Csaba és Takács Nikolas is úgy döntött, segítő kezet nyújt a nagy szegénységben élő monori fiúnak. A gumiarcú énekes azt az összeget adományozza Zsoltikának, amit a rajongói gyűjtöttek össze neki karrierje beindításához, Csaba olcsó ablakokkal lepi meg, míg a kalapos srác albérletet vesz ki Pesten, ahol bármikor megszállhat a 21 éves fiú.

A Non Stop a tehetségkutató ötödik döntőjében búcsúzott a sikerprodukciótól, mentoruk, Malek Miklós akkor azt ígérte, nem hagyja magára csapatát, számíthatnak rá a későbbiekben is, és segíteni fogja őket pályájukon. A vokálegyüttes tagjai korábban elmondták, bíznak benne, hogy csak egy rövid időre és nem örökre kell búcsút inteniük a reflektorfénynek. Azt remélik, nemsokára egy saját lemezzel is előrukkolhatnak, és rengeteg fellépésre hívják majd őket. Az önálló album azonban egyelőre még várat magára…

AJÁNLOTT LINKEK:

Király Norbi pénzzel segíti a szájdobost (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik