Szórakozás

Janicsák Veca: nagyon szeretem Nikolast

Az X-Faktor énekesnőjének rohanás az élete: címlapfotózás, forgatás, próbák. Két felkérés között magánéletéről is mesélt.

Janicsák Vecát nővérével egy magazin címlapfotózására kísérte el az RTL Klub Fókusz című műsora, majd végigkövették a testvérek legőrültebb napját. Nem véletlen, hogy a két lány együtt szerepel. Gyermekkoruk óta elválaszthatatlanok. Regina az idősebb, most ő az, aki a háttérből segíti húga karrierjét.

Vecával nem könnyű lépést tartani, a fotózás után, már az RTL székházába siet, a három döntős társával együtt a Fábry Show-ban lép majd fel. A próba után irány a Hősök tere, a gyönyörű énekesnő itt egy másik stábbal forgat, egy rögtönzött idegenvezetésre kérték fel kedvenc fővárosi terén.

A városnézés után ismét a munkáé a főszerep. Már több mint 100 ezren csatlakoztak Veca fanklubjához az egyik közösségi oldalon, amit az énekesnő egy meglepetéskoncerttel szeretne megköszönni. A feladatokat ezúttal is Regina menedzseli.

Vecának nem csak magára, szeretteire is kevés ideje jut. És bár abban biztos, hogy fiatalon szeretne családot alapítani, a jövendőbeli személye még számára is kérdéses. Az X-Faktor női győztese kivételesen magánéletéről is beszélt, Nikolashoz fűződő kapcsolatáról azonban csupán annyit árult el: nagyon szereti a fiút. Hogy ez többet jelent-e barátságnál, és ha igen, akkor kapcsolatuk idővel átalakul-e valami komolyabbá, majd az idő dönti el…

AJÁNLOTT LINKEK:

Janicsák Veca nyomába szegődtünk (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik