Szórakozás

Vastag Csaba esélyt sem ad a tinilányoknak

Az X-Faktor győztese boldog párkapcsolatban él, éppen ezért kizártnak tartja, hogy valaha is bármi komolyabb kialakulna közte és rajongói között.

Vastag Csaba a Terefere című lapnak adott nyilatkozatában mesélt terveiről, múltjáról és szerelméről, akivel immár 8 éve vannak együtt.

A tehetséges fiú soha nem hitt benne, hogy megnyerheti a versenyt, mint mondta, rengeteg csalódás érte már az életben, többen is hitegették és becsapták, éppen ezért nehezen tud megbízni az emberekben.

A tehetségkutatóban nem a meggazdagodás reményében indult, a nyereményautót öccsének, Tamásnak ajándékozza, míg a havi egymillió forintból nehéz körülmények között élő embereken fog segíteni.

Csaba jelenleg kedvesével él a fővárosban, akinek nem lehet könnyű dolga, hiszen tinilányok hada sikítozik az énekes után, amint kiteszi a lábát az utcára. A sármos Vastag fiú azonban elárulta, bár valóban sok rajongója lett az X-Faktor óta, és naponta kap szerelmes leveleket, mégsem lát esélyt arra, hogy ezekből valaha is kapcsolat legyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik