Szórakozás

VV Olivér porig alázta az X-Faktor sztárját

A Villa Vagánya szerint Vastag Tamás egy öntelt kisfiú, akinél még a mécses is eltörne, ha barátaival egy kicsit ráijesztenének.

A ValóVilág kimaradt (eltitkolt) jelenetére az egyik internetes blog hívta fel a figyelmünket. A felvételen az hallatszik, amint a luxusbörtön egyik lakója, Olivér nem éppen dicsérő szavakkal illeti a tehetségkutató fiatal énekesét.

A Vagány fiúnak egyáltalán nem volt szimpatikus Tamás, mikor Király L. Norbival szilveszterkor a Villába látogattak, és bár szerinte a fiú túlságosan is el van telve magától, ha barátaival kicsit ráijesztenének, még el is sírná magát. Egyáltalán nem csodálkozik azon, hogy a „fogadj örökbe tekintetű” énekes végül idő előtt távozott az X-Faktorból, mint mondta, az „élet gyengébbje” mindig elbukik.

A Vastag-fiút egyedül Éva próbálta megvédeni: ő azzal érvelt, hogy túlságosan fiatal, és teljesen más személyiség, mint ők, ezért igazságtalan lenne elítélően nyilatkozni róla. Olivért és Szandikát azonban még a Törtető lány sem tudta meggyőzni.

A BeleValó hétfői adásában is elhangzott, hogy Olivér és Tamás között volt valami összetűzés a Villában, de hogy pontosan mi, nem derült ki, mert a balhéról több szó nem esett a műsorban. Mint ahogy ez a felvétel sem került bele az aznap esti összefoglalóba.

Mint arról korábban beszámoltunk, december 31-én óriási meglepetés várt a ValóVilág lakóira: az X-Faktor sztárjai érkeztek hozzájuk: Király L. Norbert és Vastag Tamás. A fiúkat óriási ovációval fogadták. Kiderült, hogy Anikó egy ideje már odavan Norbiért: mikor meglátta, úgy viselkedett, mint egy szerelmes tinilány. Az énekesek remek hangulatot varázsoltak a luxusbörtön falai közé, majd amikor távoztak, meglepő dolog történt: a lakók unszolására Norbi szájon csókolta Anikót.

AJÁNLOTT LINKEK:

Valóvilág: Olivér Vastag Tomi feszkó (Subba)
Elkeni Olivér és Vastag Tomi afférját az RTL (Benkő Gábor blogja)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik