Foci

Bernd Storck: Muszáj győznünk

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton este Bázelben játszott a vb-selejtezőben, Gulácsi Péter korai hibája után pedig kártyavárként omlott össze a csapat és kapott ki 5-2-re. A találkozóval kapcsolatban Bernd Storck szövetségi kapitány nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, elismételte, amit már a meccs után is, azaz, hogy magunkat vertük meg. A terv az volt, hogy zártan védekezünk, kontrázunk és gólokat lövünk, de a német szakember szerint ezen a mérkőzésen is látszott, hogy

az európai élcsapatokkal nem vagyunk egy szinten.

Ettől függetlenül látott pozitívumokat, ilyen volt a két gólunk, amire rászolgáltunk. Szerinte tanult a csapat a hibáiból, ezeket ki fogják javítani.

Kedden, a Groupama Arénában Feröer ellen zárul majd a mieink számára a selejtezősorozat, mivel az már rég eldőlt, hogy egyik csapat sem juthat ki az oroszországi vébére, így a csoport harmadik helyéről dönt majd a találkozó. Storckék nem siettek haza, vasárnap még Bázelben regenerálódtak, mert különösen fontos lesz a frissesség a feröeriek ellen.

Feröer ellen fontos kilencven perc vár ránk, a Groupama Arénában játszunk, telt ház előtt, muszáj győznünk. Dzsudzsák Balázs visszatérhet a csapatba, az ő jelenléte sokat számít. Döntetlenben nem is gondolkodunk, egyértelműen győzelemre játszunk.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik