Foci

100 kilós bombán ültek eddig a Videoton-játékosok

A Sóstói-stadion (videoton fc, )
A Sóstói-stadion (videoton fc, )

Egy százkilós bomba került elő a földből péntek délelőtt Székesfehérváron, a Videoton-stadion építkezésén – tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs vezetője az MTI-t, majd a távirati iroda mindenkit 10:36-kor.

Markovics Zsuzsa közölte: a tűzszerészek megkezdték a robbanótest azonosítását és az épület vizsgálatát. Erre az időre egy 400 méteres szakaszon lezárták a Csíkvári utcát, ahol négy ház lakóinak kellett elhagyniuk otthonukat, és kiürítették a stadion öltözőjét. A tűzszerészek az azonosítás után döntenek a további intézkedésekről.

Később a közlő módosította az általa elmondottakat, ezért az MTI 11:54-kor szintén módosított korábbi közleményén. Az új verzió szerint nem a Videoton-stadion építkezésén került elő a százkilós bomba,

hanem a sóstói természetvédelmi terület tájrehabilitációja során.

Megjegyezzük, a Csíkvári utca közvetlenül a Videoton-stadion előtt halad el, ahol bő egy éve zajlik a stadionrekonstrukció és ahol nemrég jöttek rá, hogy 16 éve olyan “remekül” építették meg a főlelátót, hogy az mára életveszélyesség vált, ezért épp bontják.

Forrás: google.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik