Foci

Sisa végleg elköszönt

A Kaposvári Rákóczi trénere, Sisa Tibor a Zalaegerszeg elleni szezonzáró után végleg elköszönt a zöld-fehér klubtól.

Az már korábban biztossá vált, hogy a következő idényt nem a kaposváriak kispadján kezdi majd az edző, ugyanis Sisa nem akarta meghosszabbítani a nyáron lejáró kontraktusát.

Sisa Tibor két évvel ezelőtt érkezett a Rákóczihoz, és már az első idényében túlteljesítette az elvárásokat: a hetedik helyig vezette a somogyiakat. Idén már nehezebb volt a dolga, ugyanis a bennmaradásért hajtottak a kaposváriak, de három fordulóval a bajnoság vége előtt biztossá vált, hogy megőrzik NB I-es tagságukat. A Zalaegerszeg elleni 3-1-es győzelmükkel pedig a tizedik helyet kaparintották meg.

“Az elmúlt két hétben olyan emberek is próbáltak maradásra bírni, akiket nagyon tisztelek. Én egy régi vágású ember vagyok, nálam nagyon nehezen lehet a nemből igen, a távozásból érkezés. Gondolkodtam rajta, hogy ebben a helyzetben mégis megváltoztathatom-e a véleményemet, de végül úgy döntöttem, hogy tartom magam ahhoz, amit már korábban eldöntöttem. Ez azt jelenti, hogy a nyártól a Rákóczi szakmai munkáját már nem én irányítom.” – nyilatkozott a tréner a zalaiak elleni meccs után.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik