Sport

Újabb jelölt a férfi vízilabda-válogatott kispadjára

Csütörtökön mi is beszámoltunk róla, hogy a Magyar Vízilabda-szövetség pályázatot írt ki a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára.

Az Eger vezetőedzője, Dabrowski Norbert jelezte, ő is megméretteti magát a pozícióért zajló versenyben – számol be az egrivizilabda.hu.

Nekem ebben a pillanatban kutya kötelességem teljes emberként a klubcsapatomra koncentrálni. Gyorsan meg akarom írni a pályázatot. Ez egy szerencsés időszak. Szombaton nem a Pro Reccoval kell mérkőznünk, viszonylag csendesebb ez  a hét. Mert ha egy ilyen pályázaton dolgozik az ember, az azért valljuk be, elvonja a figyelmét

-nyilatkozta csapata honlapjának a 41 éves mester. A sportági szövetség a 2017. január 1-től 2020. december 31-ig tartó időszakra pályáztatja a szakembereket, korábban Vincze Balázs az OSC, és Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője is jelezte, hogy szívesen betöltené a posztot.

Benedek Tibor október végén távozott a férfi válogatott kispadjáról, szombaton vált biztossá, hogy az UVSE-nél áll munkába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik