Light

Öcsi ellopja a nővére sikerét

Egy új csillag a videomegosztók világából, bár emiatt valószínűleg elcsattant néhány pofon. A sikerhez rögös út vezet!

Felnőni nem könnyű, különösen ha van egy nővérünk. Ilyenkor az ember kicsiny fiának törődnie kell a saját amúgy is rendkívül fontos elfoglaltságai mellet, hogy a lánytesót masszív cukkolásnak és a piszkálódás veszélyeinek tegye ki.

Ma egy olyan bemutatónak örülhetünk friss videóink között, amiben egy aranyos kiscsaj próbálja végigtátogni és kissé mereven végigtáncikálni az R&B sztár Akon, Smack That című nótáját.

Már a “rázendítése” pillanatában feltűnik a háttérben az öcsi, aki sokkal jobban ropja a ritmusra, mint a ő, ezáltal simán ellopja előle a show-t, mivel nővérének hosszú másodpercekig nem tűnik fel haverunk. A fiú akciójával a világháló sztárstátuszábá emelkedett, annak ellenére, hogy a végkifejletben a hangok alapján egy kiadósabb, hangulatos családi ütésváltás várhatott rá.

Hasonló képsort nemrég már láthattunk, amikor két gyerekfelügyelettel megbízott leányzó tartotta magát igen jópofának, amikor a rájuk bízott lurkóval nem törődve inkább jelmezbe öltözve produkálták magukat a webkamera előtt. A “háttértáncost” jó ideig észre sem vették, majd elég érdekesen vonták be az előadásukba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik