Light

Kislány trükkös mackókkal

Károghatnak a dubstep rajongói, mert kedvenc zenei műfajuk már gyerekeknek szóló reklámokban is szerepel. Ez aztán a térhódítás!

Sima ügy, hogy egy-egy kulturális jelenség diadalmenete az undergroundból a mainstream felé természetes folyamat, a hirdetők pedig próbálkoznak az éppen aktuális trendek, azaz a pillanatnyilag időszerű divathullám meglovagolásával.

Véletlenül sem az elektronikus tánczenei stílus sikertörténetét irigyeljük, netalántán az alábbi kisfilmben szereplő, kilenc(!) éves Arizona Snow tüneményes tehetségét vitatnánk.

Sőt érdemei elismerése mellett éppen hogy gratulálunk neki és kívánjuk, hogy legalább olyan további csúcsokra tudjon törni, mint a tegnap meglesett Marquese “Nonstop” Scott.

Egyébként a népszerűsítendő csokis kekszes termék gyártója, a tartalmas és általában reggeliként definiált gabonapelyhekben utazó Weetabix YouTube-csatornáján elhelyezett oktatási segédanyagokból a lelkes és érdeklődő lurkók elsajátíthatják a menő mozdulatokat.

Az ugyanitt látható videó werkfilmjéből pedig kiderül, hogy nem animált játékfigurák, hanem macijelmezbe bújtatott felnőttek ropják a kislánnyal együtt a modern technika trükktárát kihasználva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik