Light

Dubstep táncsuli haladóknak

Kevesebb, mint egy hét alatt kétmilliós nézettség? Nem kell hozzá más, mint ütős zenei alap és néhány vagány mozdulat.

Sehol semmilyen speckó effekt, “csak” egy higanymozgású fiatalember, ahogy egy épület előtt szólózik. Nem hangzik túl bonyolultnak, igaz? Azért mielőtt bárki kamerát ragadva az utcára rohanna, azt javasoljuk, előbb nézze meg az alábbi videót!

A vállalkozó kedvűek higgyenek nekünk, és a tanácsunkat megfogadva szánják rá az esetleg soknak tűnő szűk öt és fél percet a felvétel megtekintésére, nehogy aztán meglepetés érje őket, és nagy pofára esésként elmaradjon a várva várt siker. Ha mindezek után is úgy gondolják, megy ez nekik és szívesen lemásolnák a látottakat, ám hajrá!

Ugyanis az ilyen puritán előadásmód ekkora mértékű népszerűségének nem kevés ára van és bizony monumentális tehetségben, hosszú évek kemény munkájában, valamint unalomig ismételt gyakorlásban, gyakorlásban és gyakorlásban mérik…

Ha jól tippelünk, a rendkívüli teljesítményt nyújtó Marquese Scottnak, művésznevén Nonstopnak – jegyezzük meg ezeket már most! – mindebből kijutott. Kizárólag gratulálni tudunk, enyhén összekoszoltuk a bokánkat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik