Kultúra

Rendőrök rohanták le Lagzi Lajcsi házát hajnalban

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu

Hajnali hat óra körül rendőrök jelentek meg Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi mocsai otthonánál. Házkutatási parancs volt náluk, a zenészt ugyanis ezúttal nagy összegű áfacsalással gyanúsítják – tudta meg a Blikk.

A trombitás felesége fogadta a rendőröket. Férje nem volt otthon, mert külföldre utazott megünnepelni 60. születésnapját. A lap információi szerint egyelőre a barátai sem tudják, hová utazott, de annyi biztos, hogy március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják.

Ez utóbbi vétség miatt Galambost 2016 őszén hónapokig tartó lehallgatás után bilincsbe verve vitték el a nyomozók otthonából, majd hónapokig letartóztatásban volt. Most többmilliós nagyságrendű adócsalás miatt indult nyomozás ellene.

Frissítés:

A Blikk időközben úgy értesült, a rendőrök nem Lagzi Lajcsit, hanem a feleségét, Galambos Boglárkát keresték az áfacsalási ügy miatt. A zenész felesége 2016-ban eladta az egyik fővárosi cégét, annak tulajdonosaival szemben indult nyomozás. A hatóság megvizsgálta az adásvételt, Galambos Lajos feleségével szemben pedig iratlefoglalást hajtottak végre. A mocsai házban főkönyvi kartonokat, pénztárgépekkel kapcsolatos dokumentumokat, számlákat kerestek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik